Topps’ online-persondatapolitik

Sidst opdateret: 23. maj 2018

Vores persondatapraksis

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hvordan indsamler vi dine personoplysninger?

Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger?

Dine rettigheder

Brug af cookies og andre teknologier

Brugertilpassede reklamekampagner

Deling af information

Dine muligheder i forbindelse med direkte markedsføring

Sikkerhed

Links og tredjeparter

International dataoverførsel

Persondatapolitik til børn

Opbevaring/Tilbageholdelse

Sådan kontakter du os

Vores persondatapraksis

Denne hjemmeside drives af Topps ("Topps," “vi,” “vores” eller “os”), som er et datterselskab i The Topps Company Inc. Topps respekterer dit privatliv og sikkerheden for indsamlede personoplysninger. Formålet med denne persondatapolitik er at forklare, hvilken information vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, apps, produkter eller andre digitale tjenester (herefter omtalt “Serviceydelser”), som er underlagt denne persondatapolitik. Formålet er ligeledes at forklare dig, hvordan vi behandler denne information, og hvilke muligheder du har. Du bør gennemgå denne persondatapolitik, hver gang du tilgår Serviceydelserne.  Når du bruger Serviceydelserne accepterer du samtidig alle vilkår, der er beskrevet i denne persondatapolitik og i de særskilte Brugervilkår. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, så frabedes du venligst at bruge Serviceydelserne.

Vi opdaterer løbende denne persondatapolitik. Vi deler den reviderede politik her, så du løbende kan holde dig orienteret. Vi vil opfordre dig til at følge op på vores persondatapolitik med jævne mellemrum, så du til en hver tid er bekendt med vores databehandlingsmetoder.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Topps indsamler personoplysninger og anden information fra dig og om dig for at kunne tilbyde Serviceydelserne.

Personoplysninger er al slags information, som direkte eller indirekte kan relateres til en fysisk person. Det gælder fx navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, enheds-id, tildelt id, interesser, præferencer og demografiske oplysninger (fx alder og køn).

Oplysningerne, vi indsamler, afhænger af Serviceydelserne og kan inkludere:

  • Login-oplysninger som identificerer  og godkender dig som bruger. For en voksen inkluderer oplysningerne som regel en adgangskode og personlige kontaktinformationer, såsom en mailadresse. Nogle Serviceydelser er tilgængelige via sociale medier.

 

  • Personlig kontaktinformation som giver Topps mulighed for at kontakte dig direkte. Det gælder fx fornavn, efternavn, mailadresse, telefonnummer og mobilnummer.

 

  • Information som indsamles automatisk, når du bruger vores Serviceydelser. Det gælder fx IP-adresse, information om din enhed, information om netværket du bruger til at tilgå Serviceydelserne, og indholdet du ser og klikker på.

 

  • Ordreinformation ved køb af et produkt eller en tjeneste. Det gælder fx bestilte produkter, betalingsinformation og afsenders samt modtagers personlige kontaktoplysninger.

 

  • Kundeserviceinformation hvis du kontakter  vores interne eller eksterne kundeservicemedarbejdere.

 

  • Lokalitetsinformation som angiver din præcise lokalitet.

 

  • Information fra sociale medier som du vælger at dele, når du tilgår Serviceydelserne. Det kan fx være login-oplysninger, profiloplysninger og vennelister fra sociale netværk.

 

  • Brugergenereret indhold som du opslår eller uploader. Det gælder fx kommentarer, videoer, billeder og anden interaktion relateret til sociale medier.  

Hvordan indsamler vi dine personoplysninger?

Når du bruger Serviceydelserne, indsamler Topps informationer, som oplyses fra dig, og andre oplysninger indsamles automatisk.

Vi indsamler de oplysninger, som du frivilligt giver til os. Det kan fx være personlige kontaktoplysninger, ordreinformation, interesser, demografiske oplysninger, informationer fra spørgeskemaer og andre oplysninger, når du:

  • opretter en konto og/eller registrerer dig til at bruge vores Serviceydelser;
  • deltager i et af vores online-spil, aktiviteter eller applikationer;
  • deltager i konkurrencer, væddemål eller andre kampagner;
  • opslår brugergeneret indhold;
  • deltager i spørgeskemaundersøgelser;
  • søger et job via nettet;
  • abonnerer på opdateringer, nyhedsbreve eller anden marketingrelateret kommunikation; eller
  • kontakter os med kommentarer, spørgsmål eller anden information.

Vi indsamler også visse oplysninger automatisk, når du bruger Serviceydelserne. Det gælder fx IP-adresse (internetprotokol), information om den anvendte enhed, styresystem, browser og internetudbyder. Vi indsamler ligeledes oplysninger om, hvilke sider og tjenester du tidligere har besøgt, og det indhold du tilgår.

Hvis du tilgår Serviceydelserne eller registrerer dig via en ekstern applikation fra en tredjepart, såsom et socialt netværk, modtager Topps information fra denne applikation.

Topps eller den teknologiske tredjepartspartner kan også indsamle lokalitetsoplysninger via mobile enheder, som interagerer med en af vores apps, eller som er associeret med din IP-adresse eller dit Wi-Fi-netværk. Du kan begrænse eller forbyde indsamling af lokalitetsinformation i indstillingerne på din mobile enhed. Se vejledningen til din enhed for at finde ud af, hvordan du gør. Vi indsamler ikke din præcise lokalitet (faktiske adresse) fra dine mobilapplikationer uden dit samtykke.

Hvorfor indsamler vi dine personoplysninger?

Topps indsamler information fra og om dig for at imødekomme dine behov, administrere indhold og reklamer, optimere driften og for at forbedre vores Serviceydelser og produkter. Vi indsamler information og bruger det isoleret set eller kombineret med andre oplysninger:

  • Så vi kan tilbyde Serviceydelserne;
  • Så vi kan svare på henvendelser og anmodninger;
  • Så du kan deltage i online-spil, konkurrencer, væddemål og andre kampagner;
  • Så du kan kommunikere med andre brugere af Serviceydelserne og dele information om dine produkter og Serviceydelser med andre;
  • Så vi kan tilbyde dig brugertilpasset indhold;
  • Så vi kan forstå de besøgende og kan forbedre vores produkter og Serviceydelser;  
  • Så vi kan vedligeholde sikkerheden, integriteten og kvaliteten af vores produkter og Serviceydelser;
  • Så vi kan beskytte vores juridiske rettigheder og ligeledes andres juridiske rettigheder;
  • Så vi kan sende dig og andre individer, du identificerer, marketingrelateret kommunikation på vegne af Topps og andre virksomheder i Topps-familien og på vegne af udvalgte ikke-tilknyttede virksomheder;
  • Så vi kan tilbyde interessebaseret reklamer og måle på effektiviteten af vores reklamer; og
  • Så vi kan fuldføre og gennemføre transaktioner, indløsninger, bekræftelsesordrer, pakkesporinger, betalingsbekræftelser og give opdateringer i forbindelse med ordrestatus.

Hvis den aktuelle lovgivning kræver et samtykke, inden vi indsamler information til et særligt formål, vil vi bede dig om dit samtykke, når vi indsamler denne information.

Vi bruger muligvis den information, vi indsamler, når du bruger vores Serviceydelser, i kombination med oplysninger, som vi har fået fra andre kilder (fx fysiske filer eller offentlig tilgængelig information).

Derudover kan vi anonymisere dine personoplysninger og dele dem på et anonymt eller pseudonymt og aggregeret niveau med tredjeparter, annoncører og/eller forretningspartnere. Dette gøres med henblik på at analysere brugen af vores hjemmeside, forbedre vores tjenester eller tjenestetilbud og forbedre brugeroplevelsen eller opnå andre lignende mål.

Dine rettigheder

Du har, med visse undtagelser, ret til at tilgå, opdatere og korrigere faktuelle fejl i de personoplysninger, som vi har indsamlet gennem Serviceydelserne. Med forbehold for visse love har du også ret til at anmode om at få slettet dine oplysninger eller til at anmode om, at dine oplysninger ikke bliver behandlet. Kontakt os, hvis du ønsker at benytte dig af dine rettigheder. Se, hvordan du kontakter os i afsnittet ”Sådan kontakter du os”. For at beskytte dit privatliv og sikre dine personoplysninger træffer vi rimelige foranstaltninger for at bekræfte din identitet, inden vi får adgang til dine personoplysninger. Hvis du er statsborger i en EØS-medlemsstat og er bekymret for den måde Topps behandler dine personoplysninger på, kan du rette henvendelse til en tilsynsmyndighed inden for EØS.

Brug af cookies og andre teknologier

Topps og dens serviceudbydere, inklusive annoncører og analysepartnere, bruger cookies, som er små tekstfiler, og anden lignende teknologi. Tekstfilerne, som gemmes på din pc eller på din mobile enhed, indsamler automatisk information om din brug af vores Serviceydelser. Vi bruger forskellige typer af cookies (session-cookies, persistent-cookies og flash-cookies) til forskellige formål. Der indsamles fx information om den anvendte enhed, om netværket der bruges til Serviceydelserne, om tidligere besøgte sider eller tjenester og om indholdet, du ser og klikker på. Vi og tredjeparter bruger cookies og anden teknologi til at give dig en mere personlig oplevelse (fx genkendelse med brugernavn når du vender tilbage til vores hjemmeside). Vi anvender ligeledes cookies til at udføre aldersscreening, holde styr på artikler i din indkøbsvogn, gemme din adgangskode, forbedre indhold og tilbud samt til at finde ud af, hvilke funktioner der har størst interesse blandt vores brugere.

De fleste browsere er indstillet til at acceptere cookies. Du kan tilpasse indstillingerne og fx afvise brugen af cookies. Mulighederne afhænger af, hvilken browser og enhed du bruger, og hvis du rydder cookies fra browseren på en af dine enheder, skal du også huske at nulstille dine cookies-indstillinger. Du kan finde flere oplysninger i browserfanen ”Hjælp” eller i indstillingerne på din mobile enhed.

Bemærk at flash-cookies ikke kan kontrolleres på samme måde som andre cookies. Vær også opmærksom på, at visse dele af Serviceydelserne kun kan bruges, hvis du accepterer, at vi bruger cookies. Dvs. hvis du ikke giver os tilladelse til at anvende cookies, så har du begrænset adgang til vores indhold.

Vores tredjepartspartnere, såsom sociale medier, kan ligeledes anvende cookies og lignende teknologi. På den måde kan de også, via et plugin på deres sociale platform,  automatisk indsamle information om din brug af Serviceydelserne. Hvis du logger ind i Serviceydelserne med adgangsoplysninger til et socialt netværk, kan det givne sociale netværk indhente oplysninger om dine aktiviteter i forbindelse med Serviceydelserne. Persondatapolitikkerne og brugervilkårene for de sociale medier er gældende, når du bruger deres platforme. Dine browsere eller enheder kan blokere cookies og lignende teknologier. Du bør besøge tredjepartens hjemmeside og gennemse deres persondatapolitik og din profil eller konto for at få flere oplysninger om dine muligheder.

Brugertilpassede reklamekampagner

Topps kan arbejde sammen med tredjeparts-serviceudbydere, som bruger cookies eller andre teknologier til (i) automatisk at indsamle information om dig (fx din mailadresse), når du opgiver sådanne oplysninger via Serviceydelserne og til (ii) at indsamle ekstra oplysninger om, hvordan du bruger Serviceydelserne og andre tjenester på nettet. Serviceudbyderne kan bruge de indsamlede data i kombination med anden information fra andre kilder til direkte markedsføring. På den måde kan de sende mere relevante reklamer til dig på vores vegne.  

Vi samarbejder også med tredjeparter på sociale medier, såsom Facebook, for at vise dig Topps-annoncer i forbindelse med vores kampagner på sociale medier.

Deling af information

  • Topps-familiens virksomheder: Vi må dele information med andre virksomheder i Topps-familien, hvilket kan hjælpe os med at levere Serviceydelserne.

 

  • Serviceudbydere: Vi må dele den indsamlede information med tredjeparter, der behandler information på vores vegne. Vi må bruge sådanne serviceudbydere til:
    • hosting af Serviceydelserne og vedligeholdelse samt sikkerhed i forbindelse med database og server,
    • at hjælpe os med at styre konkurrencer, væddemål og andre kampagner,
    • at udsende mails på vores vegne,
    • at hjælpe os med at analysere vores tilbud, og til
    • at behandle og gennemføre transaktioner.

 

  • Forretningspartnere: Med dit samtykke kan vi dele information med ikke-tilknyttede tredjeparter. På den måde får de mulighed for at informere dig om deres produkter eller tjenester.

 

  • Juridisk overholdelse og opbevaringssikkerhed: Topps kan tilgå, bevare og offentliggøre dine personoplysninger, hvis det kræves ved lov eller hvis vi i god tro finder denne adgang, bevaring og offentliggørelse nødvendig for, inden for rimelighedens grænser, at: (i) overholde juridiske processer eller reagere på juridiske anmodninger eller stævninger; (ii) håndhæve Topps Vilkår og betingelser; (iii) reagere på søgsmål hvor din adfærd har krænket tredjeparts rettigheder; (iv) svare på dine henvendelser til kundeservice; (v) beskytte Topps’, brugernes og offentlighedens rettigheder, ejendom eller personlige sikkerhed; (vi) eller andre tilfælde hvor det er påkrævet for at overholde, eller tilladt i henhold til, gældende love og reglementer.

 

  • Forretningsoverdragelse: Vi må overdrage indsamlet data, hvis vi eller et af vores datterselskaber bliver erhvervet af, solgt til eller fusioneret med en anden enhed.

Dine muligheder i forbindelse med direkte markedsføring

Med dit samtykke kan Topps bruge indsamlede personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik til at markedsføre sportsunderholdning, samleobjekter, slikvarer og tjenesteydelser på vegne af os selv og på vegne af andre virksomheder i Topps-familien. Vi kan også markedsføre produkter og tjenester, der tilbydes af udvalgte ikke-tilknyttede virksomheder i relation til sport, samlerobjekter, spil og slik.

Det er frivilligt, om du vil modtage marketingrelateret kommunikation fra Topps. Du kan til hver en tid ændre indstillingerne for dine marketingpræferencer eller afmelde dit abonnement på marketingrelateret information. Log ind på din konto, som du oprettede i forbindelse med Serviceydelserne, og følg instruktionerne for afmelding via mail. Du kan også skrive en mail eller et brev. Se, hvordan du gør i afsnittet ”Sådan kontakter du os”.

Sikkerhed

Topps bestræber sig på at implementere rimelige fysiske og elektroniske sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse mod tab, misbrug og ændring af dine personoplysninger. Men vær venligst opmærksom på, at ingen sikkerhedsforanstaltninger er perfekte og uigennemtrængelige.

Links og tredjeparter

Vi må linke til andre hjemmesider, som ejes af tredjeparter. Når du laver en bestilling eller registrerer dig til Serviceydelser via en tredjepartsleverandør, som administrerer en given transaktion, vil denne transaktion blive gennemført via denne leverandørs hjemmeside. Transaktionen vil derfor også være underlagt leverandørens persondatapolitik og brugervilkår. Vi er ikke ansvarlige for disse andre hjemmesider og persondatapolitikker, og vi er heller ikke ansvarlige for, hvordan disse sider anvender indsamlet brugerinformation. Vi anbefaler, at du gennemlæser deres persondatapolitikker for at få information om, hvordan disse sider indsamler, bruger og beskytter din information.

Du er muligvis forpligtet til at registrere dig og logge på en tredjepartsbutik, inden du kan downloade eller købe en Topps-app eller foretage køb i en Topps-app. Når du downloader en Topps-app eller bruger en Topps-app med online-funktioner via en mobilplatform, indsamler udbyderen typisk enhedsrelateret og app-relateret information. Topps har ingen kontrol over app-butikkernes krav eller processer. Du bør gennemse butikkens persondatapolitik og brugervilkår, inden du downloader eller bruger en app. Undersøg også diverse indstillingsmuligheder i enhedens indstillinger.

Indimellem kan vi tilbyde indhold, kampagner eller andre aktiviteter, som er sponsoreret eller medsponsoreret af eller præsenteret med en tredjepart. Hvis du bruger dette indhold eller deltager i kampagner eller aktiviteter, kan den personlige information, du frivilligt giver, indsamles af både Topps og tredjepart. Topps har ingen kontrol over, hvordan tredjeparten bruger denne information.

International dataoverførsel

Topps-familiens virksomheder opererer globalt. Derfor er vi nogen gange nødt til at overføre og behandle dine personoplysninger på vores servere i USA og/eller i andre lande end dit hjemland. Vi anvender ligeledes sky-tjenester, som kan have servere overalt i verden. Vær venligst opmærksom på, at der eksisterer forskellige persondatalove. Andre lande (fx USA) har ikke nødvendigvis tilsvarende krav om beskyttelse af personoplysninger som EØS-landene (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) eller som dit hjemland. Dine personoplysninger kan som resultat af brugen af Serviceydelserne blive overført fra et EØS-land til et land uden for EØS. Dvs. et land som ikke er underlagt samme krav i forbindelse med beskyttelse af personoplysninger. Vores kontrakter er i sådanne tilfælde underlagt en standardiseret kontraktklausul, som er godkendt af Europa-Kommissionen, og vi kan stole på, at tredjepartsserviceudbydere i USA modtager sådanne oplysninger i henhold til Privacy Shield-programmet. Ved at bruge Serviceydelserne giver du dit samtykke til, at sådanne overførsler må finde sted.

Persondatapolitik til børn

Hos Topps går vi højt op i børns privatliv. Vi vil tilbyde sjove, underholdende og sikre Serviceydelser til alle vores brugere i alle aldre – særligt til vores helt unge brugere. Derfor har vi implementeret særlige foranstaltninger, der skal beskytte børns privatliv, mens de er online. Foranstaltningerne beskrives nedenfor.

Børn skal give os visse personlige oplysninger for at deltage i nogle af vores interaktive funktioner (fx konkurrencer, nyhedsbreve, online-spil, elektroniske postkort til familie og venner). De personlige oplysninger er typisk begrænset til fornavn og mailadresse. Vi kan muligvis også bede brugerne om at oplyse den by eller det område, de bor i, fødselsdato og køn. Vi indsamler automatisk information såsom IP-adresse, mobilenhedens UDID og styresystem samt bruger cookies i forbindelse med funktionalitet og driftssupport. Vi beder om samtykke, der hvor det er påkrævet.

I forbindelse med visse aktiviteter vil vi anmode den besøgende om at registrere sig. Når et barn forsøger at registrere sig, indsamler vi enten ingen information, eller også informerer vi barnet om, at det er påkrævet, at en forælder eller en værge giver sit samtykke. For at få et samtykke indsamler vi forælderens eller værgens mailadresse. Vi bruger herefter mailadressen med henblik på at få forælderens eller værgens samtykke eller med henblik på at oplyse forældre eller værger om barnets online-aktiviteter. Det giver dem mulighed for at afmelde nyhedsbreve eller lignende aktiviteter på vegne af barnet. Vi beder udelukkende børn om de personoplysninger, der er strengt nødvendige for at deltage i en aktivitet.

Medmindre vi angiver andet eller får samtykke, bruger vi typisk indsamlede personoplysninger fra børn til interne formål i Topps eller hos Topps’ serviceudbydere. Det kan fx være at give besøgende mulighed for at deltage i online-konkurrencer eller væddemål, tilmelde sig et online-nyhedsbrev, spille online-spil, kontakte kundeservice og/eller til de formål, som oplysningerne blev givet til. Vi deler ikke børns personlige oplysninger med eksterne tredjeparter med henblik på markedsføring.

Vi kan dele børns personoplysninger med tredjeparter, i det omfang det inden for rimelighedens grænser er nødvendigt at: beskytte sikkerheden eller integriteten af vores Serviceydelser; tage nødvendige forholdsregler i forbindelse med retligt ansvar; reagere på juridiske processer eller på lovmyndighedens anmodninger eller efterforskninger; eller i det omfang loven tillader det eller i overensstemmelse med denne politik eller lovmæssige krav.

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at gennemse de personoplysninger, som vi har indsamlet fra dit barn på nettet. Du kan også anmode om at få den indsamlede information slettet og/eller anmode om, at vi ikke indsamler eller bruger yderligere personoplysninger. Du kan også skrive, hvis du har spørgsmål omkring vores persondatapraksis. Se, hvordan du kontakter os nedenfor.

Opbevaring/Tilbageholdelse

Indsamlede personoplysninger bliver ikke opbevaret længere end nødvendigt og opbevares udelukkende til de beskrevne formål og i overensstemmelse med juridiske krav.

Sådan kontakter du os

Hvis du har nogen spørgsmål, bekymringer eller forslag i forbindelse med denne persondatapolitik, så skriv venligst en mail til info@toppsfootball.co.uk, eller send et brev til følgende adresse:

Topps Europe Limited

Attn:  Privacy Policy

18 Vincent Avenue

Milton Keynes

England

MK8 0AW